Howest

Howest

Naast opdrachten in functie van mijn Portfolio heb ik ook vanuit de richting (Sport)Journalistiek enkele stukken gemaakt waar ik best trots op ben. Op deze pagina vind je een greep uit die stukken terug. 

Van Der Poel en Iserbyt present voor allereerste Urban Cross in Kortrijk

Naar aanleiding van de allereerste Urban Cross in Kortrijk interviewde ik de schepen van Sport Arne Vandendriessche. Alles was in opdracht van Howest.

Sfeerreportage Parijs-Roubaix 2019

Op 14 april 2019 werd de 117e editie van de wielerklassieker Parijs-Roubaix gereden. Samen met mijn medestudent Arnaud Voet heb ik een hele dag postgevat aan de kasseistrook ‘Mons-en-Pévèle’. Van die dag hebben we een sfeerreportage gemaakt, die je hier kan bekijken. Alles gebeurde in opdracht van Howest.

Liveblog van Zulte Waregem - KV Oostende op 1 december 2018

Ik heb op 1 december 2018 tijdens de wedstrijd SV Zulte Waregem – KV Oostende een liveblog bijgehouden. Je kan de wedstrijd hieronder herbeleven. Het stuk werd gepubliceerd op de website 'Sportjournalistiek.be'

KV Kortrijk haalt een 0-2 achterstand nog op tegen leider Club Brugge

In januari woonde ik voor het vak Sportjournalistiek de wedstrijd KV Kortrijk - Club Brugge bij. Ik hield er een liveblog bij, die je ook kunt zien op de site www.sportjournalistiek.be .